Natuurlijk hoopt u het nooit mee te maken. Maar wordt u slachtoffer van een ongeval door toedoen van een ander? Dan heeft u in bijna alle gevallen recht op letselschadevergoeding. Hoe pakt u dit aan? Aan welke schadeposten moet u denken en hoe onderhoudt u het contact met de tegenpartij? Lastige vragen waar u als leek niet zomaar een antwoord op heeft. Daarom is het verstandig om dit aan een expert over te laten. De specialisten van JCL & S maken u graag wegwijs in dit ingewikkelde traject.

Wilt u alvast een vrijblijvend advies over een specifieke situatie? Vul dan de letselschadescan in op onze website, wij nemen dan direct contact met u op.


Wat wij doen

De letselschade-specialisten van JCL & S zullen zich tot het uiterste inzetten om voor u de maximale financiële vergoeding te realiseren. JCL & S is u graag van dienst. Wij doen de volledige communicatie met verzekeraar, bewaken de reactie termijnen en doen de verdere afhandeling uw zaak, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Hiermee zorgen wij ervoor dat u zich kunt richten op uw herstel.


Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent niet voor verzekeringsmaatschappijen. Gratis juridische bijstand