JCL & S Juristen staan u – kosteloos– bij.

Gratis juridisch advies bij letselschade, onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

In vrijwel alle letselschadezaken kunnen wij alle juridische kosten (ook de kosten van een medisch adviseur) verhalen op de tegenpartij. Mochten deze kosten niet volledig worden vergoed, dan maken wij vooraf met u afspraken. U wordt dus niet achteraf geconfronteerd met een hoge rekening van uw advocaat, een geruststellende gedachte.

U vraagt zich natuurlijk af hoe het mogelijk is dat ons kantoor bij letselschadezaken kosteloos voor u kan werken. Hoe kan dat? In de wet en rechtspraak is vastgelegd dat de aansprakelijke partij (meestal een verzekeraar) uw schade dient te vergoeden. Deze buitengerechtelijke kosten worden bij letselschadezaken ook als een schadepost gezien, zodat het inschakelen van ons kantoor u niets kost.

Meer weten? Neemt u hier vrijblijvend contact met ons op.